webteksten die scoren.

Content Deventer
Webteksten

Moeite met webteksten?

Als copywriter begrijp ik als geen ander dat je online goed gevonden wil worden. Daarom steek je veel tijd in je website. Maar hoe schrijf je nu een goede tekst? En wanneer is je verhaal geschikt voor online gebruik?

Lastige vragen waar ik je best bij kan helpen. Ik zorg voor SEO-proof webteksten op basis van jouw merkverhaal. Dus heb je geen zin om uren naar je beeldscherm te kijken? Besteed je online teksten dan gerust uit aan mij. 

Ruime ervaring

SEO-proof

Long- & short copy

Online tekst

Al meer dan 15 jaar schrijf ik webteksten voor verschillende opdrachtgevers. Dat betekent dat ik inmiddels veel ervaring heb met SEO-proof teksten voor web- en landingspagina’s. Creatieve verhalen die perfect vindbaar zijn in zoekmachines en die bovendien je product of dienst goed naar voren laat komen. Kortom: binnenkomen, boeien en binden.

Webtekst van a tot z

Teksten voor web zijn gericht op je doelgroep. Dat betekent onder andere relevant, prettig te lezen en goed vindbaar. Ik help je van a tot z en alles wat daar tussen zit. Met andere woorden een lekker verhaal aan de voorkant en alles goed ingeregeld aan de achterkant. Zo zorg ik dat jij online vindbaar bent en je webpagina’s goed scoren. 

Wat zeggen klanten

"Creatief, conceptueel en heel punctueel in het nakomen van afspraken."
"Een aangename ervaren professional met creatieve grafische vaardigheden."

Voordelen

Direct contact

Contentspecialist Deventer

Bel Axel

06 41497568

Een bericht achterlaten kan natuurlijk ook.