Content design.

Content design is (naast tekst) niet weg te denken uit het huidige medialandschap. Een juiste mix van woord en beeld heeft een hoge attentiewaarde en houdt de aandacht vast. De afgelopen jaren heb ik voor verschillende opdrachtgevers visuals ontwikkeld. Hieronder tref je een kleine selectie aan. Wil je meer voorbeelden zien? Check mijn werk voor onder andere Heineken en Mentos of neem contact op.

Content design

IFFR

Het Internationaal Filmfestival Rotterdam staat voor de kracht en impact van onafhankelijke film(kunst) en filmmakers. Voor het festival heb ik een duidelijk herkenbaar beeld ontwikkeld met een knipoog naar het bekende sign op Hollywood Hills.

Content design
Content design

Zinnige Zaken

Zinnige Zaken is de grondlegger van Zinnige bedrijfsuitjes. De afgelopen jaren is de onderneming uitgegroeid tot een volwaardig partner voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 
 
Voor Zinnige Zaken ontwikkel ik onder andere infographics en visuals. Mijn beeldmateriaal wordt gebruikt voor web en drukwerk.

Claudia Sträter

Claudia Sträter werd in 1970 opgericht. Het Nederlandse modemerk heeft winkels in Nederland, België en Luxemburg. 

In het kader van het veertigjarige jubileum van Claudia Sträter heb ik een tweetal verjaardagskaarten ontwikkeld. De kaarten zijn onder andere verspreid via horecazaken in Nederland.

Content design

Content design voor online en offline kanalen.

Contentcreatie valt of staat met een goed plan. Daarom denk ik bijvoorbeeld graag mee over de strategie en de doelen. Ook kan ik je helpen met de planning. Zo bied ik maximale ondersteuning voor maximaal resultaat.

Ben je op zoek naar design voor je online en offline kanalen? Bel dan 06 4149 7568 of stuur me een bericht. Dan bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden.