Long copy

Long copy.

Long copy produceer ik onder andere voor Accountancy Vanmorgen, Nasano en X-ICT. Zo schrijf ik bijvoorbeeld redactionele teksten, persberichten en jaarverslagen. Bovendien creëer ik web- en landingspagina’s, blogs, whitepapers en nieuwsbrieven. Wat ik ook schrijf… ik zorg altijd voor een helder verhaal, afgestemd op de doelgroep.

Voorbeelden kun je hier lezen.

Teksten website

Trias Jeugdhulp ondersteunt kinderen, jongeren en hun gezin bij opvoeden en opgroeien. Samen met Branding Friends | Webheads heb ik een nieuwe website ontwikkeld, is de content opnieuw ingedeeld en zijn de webteksten herschreven.

Klantcases

X-ICT is de specialist op het gebied van ICT-infrastructuur en richt zich onder andere op service, onderhoud, monitoring en beheer. Voor de onderneming schrijf ik klantcases. Mooie referentieverhalen over opdrachtgevers als Bolletje, Quooker en Bergman Clinics.

Webteksten en content

Accountor is de grootste zakelijke dienstverlener van Noord-Europa gespecialiseerd in financieel management en HR-services. Naast web- en landingspagina’s schrijf ik blogs en artikelen voor de Nederlandse vestiging.

Jaarverslagen

Drenthe College biedt jaarlijks onderwijs aan 8.000 mbo-studenten. Vanaf 2007 heb ik naast het jaarverslag, ook deelverslagen ontwikkeld voor verschillende stakeholders en een online variant met animaties, filmpjes, foto’s en korte teksten.
 

Redactionele teksten

Accountancy Vanmorgen (AV) is het platform voor accountants en iedereen die geïnteresseerd is in nieuws, trends en achtergronden in accountancy en ondernemerschap. Voor het magazine en de website schrijf ik redactionele stukken.

Ben je op zoek naar teksten voor online en offline media? Neem contact op en ik bespreek graag de mogelijkheden. 

Long copy voor online en offline media