Long copy.

Long copy produceer ik onder andere voor Wibra, Nasano en Drenthe College. Zo schrijf ik onder meer persberichten en jaarverslagen. Daarnaast creëer ik web- en landingspagina’s, blogs en whitepapers. Wat ik ook schrijf… ik zorg altijd voor een helder verhaal, afgestemd op de doelgroep.

Wibra

Wibra is een Nederlands familiebedrijf met een unieke en klantgerichte manier van ondernemen. Het winkelbedrijf gebruikt naast online kanalen (website en social media) traditionele media om doelgroepen te bereiken. Voor Wibra Nederland stel ik persberichten op.

Long copy Wibra
Long copy Drenthe College

Drenthe College

Drenthe College is een school waar elk jaar 8.000 mbo-studenten onderwijs krijgen.
Jaarlijks produceer ik voor Drenthe College het verantwoordingsdocument voor de verschillende stakeholders. Omdat jongeren informatie anders consumeren dan ouderen en stagebedrijven andere interesses hebben dan gemeenten knippen we de informatie op. Ik ontwikkel, naast een volledig jaarverslag, een serie deelverslagen. Daarnaast heb ik een online variant gemaakt met animaties, filmpjes, foto’s en korte teksten. Op deze manier kan elke doelgroep relevante informatie makkelijk tot zich nemen.

Nasano

Met een helder doel voor ogen genereert Nasano meer leads. Om dat doel te bereiken zet Nasano een slimme combinatie in van sales- en marketing. Voor opdrachtgevers van het Apeldoornse bureau creëer ik geschreven content als: blogs, klantcases, whitepapers en web- en landingspagina’s. 

Long copy Nasano

Ben je op zoek naar teksten voor online en offline media? Neem contact op en ik bespreek graag de mogelijkheden. 

Long copy voor online en offline media.