Long copy

Long copy.

Long copy produceer ik onder andere voor Wibra, Nasano en X-ICT. Zo schrijf ik bijvoorbeeld persberichten en jaarverslagen. Bovendien creëer ik web- en landingspagina’s, blogs, whitepapers en nieuwsbrieven. Wat ik ook schrijf… ik zorg altijd voor een helder verhaal, afgestemd op de doelgroep.

Voorbeelden kun je hier lezen.

Teksten website

Trias Jeugdhulp ondersteunt kinderen, jongeren en hun gezin bij opvoeden en opgroeien. Met Branding Friends | Webheads hebben we een nieuwe website ontwikkeld, is de content opnieuw ingedeeld en zijn de webteksten herschreven.

Klantcases

X-ICT is de specialist op het gebied van ICT-infrastructuur en richt zich onder andere op service, onderhoud, monitoring en beheer. Voor de onderneming schrijf ik klantcases. Mooie referentieverhalen over opdrachtgevers als Bolletje, Mercedes en Bergman Clinics.

Landingspagina's

Met een helder doel voor ogen genereert Nasano meer leads. Om dat doel te bereiken zetten ze een slimme combinatie in van sales en marketing. Voor opdrachtgevers van het Apeldoornse bureau creëer ik geschreven content als: blogs, klantcases, whitepapers en web- en landingspagina’s. 

Long copy Nasano
Long copy Drenthe College

Jaarverslagen

Drenthe College biedt jaarlijks onderwijs aan 8.000 mbo-studenten. Vanaf 2007 heb ik naast het jaarverslag, ook deelverslagen ontwikkeld voor verschillende stakeholders en een online variant met animaties, filmpjes, foto’s en korte teksten.
 

Persberichten

Wibra is een Nederlands familiebedrijf met een unieke en klantgerichte manier van ondernemen. Het winkelbedrijf gebruikt naast online kanalen (website en social media) traditionele media om doelgroepen te bereiken. Voor Wibra Nederland stel ik persberichten op.

Long copy Wibra

Ben je op zoek naar teksten voor online en offline media? Neem contact op en ik bespreek graag de mogelijkheden. 

Long copy voor online en offline media