SHORT COPY.

Naast long copy schrijf ik ook korte teksten. Van pay-offs (roepen merk-associaties op) tot en met slogans (beschrijven een actie). Korte en krachtige teksten die opvallen, een glimlach veroorzaken en blijven hangen.

Onder andere in opdracht van reclamebureau Boomerang Agency heb ik short copy en beeld gecombineerd voor verschillende merken. Naast Samsung en ING heb ik onder andere voor Mentos, Heineken en Transavia posts ontwikkeld voor Instagram, Facebook en Twitter.

Pay-off Socklab

Van plan(t) tot sok werkt Socklab aan vernieuwende sokken. De cradle-to-cradlesok combineert maximaal comfort met meerwaarde voor de mensen die ze maken en dragen.

In opdracht van Branding Friends bedacht ik de pay-off:
so sustainable, so socklab

Engels, gezien de internationale markt en allitererend omdat een minimale ecologische voetafdruk lekker loopt.

Short copy

Korte tekst Transavia

Transavia is in 1965 opgericht. Het merk is zeer actief op social media. Voor de luchtvaartmaatschappij heb ik naast tekst ook de vormgeving van het beeld voor mijn rekening genomen.

Short copy Mentos

Boomerang Agency ontwikkelt voor Mentos onder andere content voor social media. In opdracht van het bureau heb ik een serie beelden geproduceerd voor Facebook.
 
Naast de korte tekst was ik ook verantwoordelijk voor het concept en de vormgeving.
Short copy

Teksten Heineken

Het biermerk heeft de afgelopen jaren een trouwe fanbase opbouwd op haar socialmedia-kanalen.
 
In opdracht van Boomerang Agency heb ik verschillende uitingen (combinaties van tekst en beeld) ontwikkeld voor Facebook en Twitter.  

Op zoek naar copy of beeld (of combinaties van beide) voor je socialmedia-kanalen: neem dan gerust contact met mij op.

Ontdek zelf de kracht van copy en design voor social media.