Contentspecialist uit Deventer.

Als contentspecialist werk ik voor verschillende opdrachtgevers in Nederland. Dat doe ik vanuit Bathmen (gemeente Deventer) of op locatie. Zo ondersteun ik onder andere non-profitorganisaties, financiële instellingen, ICT-bedrijven en marketingbureaus met content, copy en design.

Contentcreatie in de breedste zin van het woord. Ik schrijf namelijk niet alleen langere teksten voor web en drukwerk, maar ontwikkel ook pay-offs en slogans (short copy). Daarnaast ontwerp ik infographics en visuals voor bijvoorbeeld social media. 

Content, copy & design op één adres. Dat is handig, toch?

Contentspecialist
Content
Copy
Design

Content & copy.

Als contentspecialist houd ik mij bezig met copywriting en contentwriting. Dat lijkt hetzelfde maar er is een subtiel verschil. Bij copywriting gaat het bijvoorbeeld om het verkopen van een idee of merk. Hiervoor gebruik ik vaak een paar woorden of een korte zin.

Bij contentwriting ligt de nadruk minder op directe verkoop. Hier gaat het meer om de creatie van wat langere teksten. Waardevolle content dus om de doelgroep te informeren of te entertainen.

Naast lange en korte tekst ontwikkel ik visuals. Beeldmateriaal waarmee ik teksten versterk zodat je boodschap nog beter overkomt.
Niet alleen infographics maar ook visuals voor social media, whitepapers en websites. Ik verzorg een optimaal verhaal in woord en beeld. Een verhaal dat blijft hangen en aanzet tot actie. Een overzicht van mijn werk kun je hier vinden.

Design.

Contentspecialist voor onder andere:​

Infographics

Tekst

Beeld