TEKSTSCHRIJVER VAN DEVENTER.

Content Deventer

Hulp nodig met teksten voor je website?

Als tekstschrijver begrijp ik dat het soms best moeilijk is om een goede tekst te schrijven. Je bedrijf presenteren vraagt naast creativiteit toch ook lef om woorden te schrappen. Bovendien moet je verhaal goed presteren in zoekmachines.

Best lastig allemaal. Mocht je geen zin hebben om zelf teksten te schrijven of ontbreekt het je aan inspiratie… dan kun je het eenvoudig uitbesteden aan de tekstschrijver van Deventer.

Ruime ervaring

SEO-proof

Long- & short copy

Sterke teksten voor web en print

Al meer dan 15 jaar schrijf ik relevante content voor online en offline media. Short copy of long copy; ik creëer net zo makkelijk nieuwsbrieven en blogs als oneliners en pay-offs. Ik ontwikkel teksten die triggeren, eenvoudig zijn te gebruiken voor verschillende media en bijdragen aan een goede ranking in Google. Kortom: Binnenkomen, boeien en binden.

Tekstschrijver van a tot z

Als tekstschrijver ondersteun ik je van a tot z en alles wat daar tussen zit. Ik ga niet zomaar aan de slag maar denk graag mee over de strategie. Hoe kunnen we de doelgroep verleiden met een lekkere tone of voice en welke kanalen moeten we gebruiken? Ik ga net iets verder. Zo profiteer je maximaal van een afgerond verhaal.

Wat zeggen klanten

"Creatief, conceptueel en heel punctueel in het nakomen van afspraken."
"Een aangename ervaren professional met creatieve grafische vaardigheden."

De voordelen

Direct contact

Contentspecialist Deventer

Bel Axel

06 41497568

Een bericht achterlaten kan natuurlijk ook.