ONTWERP INFOGRAPHICS.

Ontwerp infographics
Infographics

Op zoek naar een andere manier om data te presenteren?​

Het is soms best lastig om een rapport met veel cijfers interessant op papier te zetten. Data leest moeilijk en zorgt dat je boodschap minder goed overkomt. Wil je dat je cijfers blijven hangen, dan is een infographic een goede manier. 
 
Ik ontwerp infographics waarmee moeilijke gegevens worden vertaald naar visueel aantrekkelijke informatie. Overtuig je doelgroep met aansprekende infographics. 
 
Ben je nieuwsgierig? Neem gerust eens contact op. Wil je meer voorbeelden zien, laat het me weten. Ik stuur je graag persoonlijk een aantal ontwerpen toe.

Ruime ervaring

Tekst & beeld

Snel & effectief

Beeld dat blijft hangen

Al jaren creëer ik relevant beeldmateriaal voor online en offline media. Ik heb ervaring met short copy en grafische vormgeving en vertaal jouw verhaal naar infographics die blijven hangen. Prikkelend beeld en korte tekst die past bij je huisstijl. Ik zorg voor consistente infographics voor web en print die makkelijk zijn door te vertalen naar je socialmedia-kanalen.​​​​​​​

Ontwerp infographics van a tot z

Naast het ontwerp van infographics, wil ik graag met je meedenken over de stijl, kleurgebruik en de achterliggende boodschap. Infographics van a tot z, waardoor je boodschap optimaal uit de verf komt en blijft hangen bij de doelgroep. 

Wat zeggen klanten

"Creatief, conceptueel en heel punctueel in het nakomen van afspraken."
"Een aangename ervaren professional met creatieve grafische vaardigheden."

De voordelen

Direct contact

Contentspecialist Deventer

Bel Axel

06 41497568

Een bericht achterlaten kan natuurlijk ook.