contentcreatie UIT DEVENTER.

Ontwerp infographics
contentcreatie

Vind je contentcreatie ook tijdrovend?​

Ik begrijp dat contentcreatie best lastig is. Er gaat nu eenmaal veel tijd zitten in het up-to-date houden van je website en socialmedia-kanalen. Het bedenken en creëren van goede teksten en pakkend beeldmateriaal kost energie. Bovendien vraagt het om een juiste mix van creativiteit, originaliteit en doorzettingsvermogen. 

Wil je tijd overhouden en je focussen op andere zaken? Dan is het uitbesteden van content de oplossing.

Ruime ervaring

Tekst & beeld

Snel & effectief

Het belang van relevante content

Al meer dan 15 jaar creëer ik relevante content voor online en offline gebruik. Dat betekent dat ik veel ervaring heb met short copy en vormgeving voor social media (Facebook en Instagram). Daarnaast heb ik onder andere blogs, klantcases, webpagina’s en whitepapers ontwikkeld. Content waarmee ik doelgroepen raak en aanzet tot actie. Tekst, beeld en combinaties die bovendien makkelijk zijn door te vertalen naar je verschillende kanalen. Kortom: binnenkomen, boeien en binden.

Contentcreatie van a tot z

Contentcreatie valt of staat met een goed plan. Daarom kan ik onder andere meedenken over de strategie en de doelen. Ook help ik je graag bij de planning. Zo bied ik maximale ondersteuning voor maximaal resultaat.

Proberen? Stuur een bericht of bel!

Wat zeggen klanten

"Creatief, conceptueel en heel punctueel in het nakomen van afspraken."
"Een aangename ervaren professional met creatieve grafische vaardigheden."

De voordelen

Direct contact

Contentspecialist Deventer

Bel Axel

06 41497568

Een bericht achterlaten kan natuurlijk ook.