CONTENT UIT DEVENTER.

Content Deventer

Vind je content maken ook moeilijk?

Ik lever dagelijks verse content uit Deventer en begrijp dat het voor veel bedrijven best moeilijk is om hun website of socialmedia-kanalen bij te houden. Hoe spreek je de doelgroep aan, wat vinden ze interessant en hoe past dat binnen je marketingstrategie?

Wil je een creatieve blik en iemand die meedenkt van a tot z; dan help ik je graag! Jij houdt tijd over voor belangrijker zaken en weet dat je online kanalen up-to-date blijven. Gerustellend idee, toch?

Ruime ervaring

Beeld & tekst

Snel & relevant

15+ jaar ervaring

Al jaren creëer ik relevante content voor social media en web. Ik weet hoe ik voor opdrachtgevers mooi vormgegeven beeld en goede teksten moet ontwikkelen. Echte content waarmee doelgroepen worden verleid en getriggerd. 

Of je nu op zoek bent naar content voor Facebook, Instagram of Twitter; ik ontwikkel goede posts en zorg dat je het op al je online en offline kanalen kunt gebruiken. ​​​​​​​

Content uit Deventer van a tot z

Naast het creatieve deel, denk ik graag mee over de contentstrategie, je online doelen en de contentkalender. Content van a tot z, waardoor je maximaal rendement haalt uit mijn combinaties van tekst en beeld.

Wat zeggen klanten

"Creatief, conceptueel en heel punctueel in het nakomen van afspraken."
"Een aangename ervaren professional met creatieve grafische vaardigheden."

De voordelen

Direct contact

Contentspecialist Deventer

Bel Axel

06 41497568

Een bericht achterlaten kan natuurlijk ook.